Instagram voegt spannende functie toe

Instagram-voice-messenger
Met voice messenger kan je complimentjes fluisteren en kritiek uitschreeuwen zonder sms-duim.

Sinds vandaag kun je, als je de nieuwste update hebt geïnstalleerd, na eerdere vernieuwingen ook gebruik maken van voice messenger in Instagram Direct. Het werkt eenvoudig. Je ziet een wit vlak met een microfoontje in de chat. Je drukt het microfoontje in en spreekt jouw boodschap in. Zodra je los laat kun je de boodschap, zonder ingewikkelde videoverbindingen, direct verzenden naar jouw chatpartner. Deze ontvangt dan eenzelfde wit balkje, maar dan met ‘play’-toets, zodat hij of zij jouw boodschap direct kan horen.

Als je direct na het verzenden spijt hebt van jouw verzonden boodschap of de boodschap per ongeluk naar de verkeerde stuurt is er nog hoop. Zodra de boodschap verzonden is zie je deze namelijk als een blauw balkje met een afval-emmertje. Zolang de ontvanger de boodschap niet heeft beluisterd kun je deze eenvoudig deleten door op het afval-emmertje te drukken. De functie is zowel beschikbaar in de Android-versie als iOS-variant.

Het is geen verrassing dat Instagram deze functie biedt. Eigenaar Facebook is namelijk eigenaar van voice-messenger diensten zoals we die ook vinden bij Whats-app en Facebook Messenger.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *