Instagrammer pakt neppe travel-accounts aan

Auteur: , Geen reacties
Instagrammer pakt neppe travel-accounts aan

Een dame ontmaskert reizigers die op Instagram een fugazi slaapplek laten zien.

Sociale media. Het is allemaal leuk en aardig, maar heel realistisch is het niet. Bijna niemand deelt immers slechte gebeurtenissen in zijn of haar of leven. Via sites als Instagram krijg je enkel hoogtepunten te zien. Dat is ook je goed recht. Pas echter op met liegen over je slaaplocatie op vakantie. Doe je dit, dan komt Luisa Jeffery achter je aan.

Luisa is de dame achter Instagram account @youdidnotsleepthere. Via dit profiel repost ze foto’s van mensen die op Insta een onrealistische reisfoto hebben gedeeld. Zo delen sommigen een prachtige foto en wekken ze de indruk dat dit hun slaapplek is. Nope, zegt Luisa dan. “Je voeten gaan het koud krijgen”, aldus de Instagrammer bij een foto waar de sokken uitsteken.

Het begon als een grapje, maar inmiddels is @youdidnotsleepthere een feit op Instagram. Mensen taggen haar account als ze een onrealistische reisfoto tegenkomen. De Instagrammer repost vervolgens de pica op haar account met een verklaring in de beschrijving waarom de foto niet klopt. Let dus goed op mocht je van plan zijn je neppe slaapplek te delen via Instagram. Voor je het weet sta je op @youdidnotsleepthere.

1
2Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).