Installeer morgen de Popcorn Time iOS-app zonder jailbreak

Popcorn-time-ios-app
Het heeft even geduurd, maar naar verluid is de eerste iOS-app van illegale streamingdienst Popcorn Time vanaf morgen te downloaden. Je hebt er bovendien niet eens een jailbreak voor nodig.

Volgens iPhoned verschijnt de iPhone- en iPad-versie van Popcorne Time op 8 april. De app zal niet te vinden zijn in de App Store van Apple, maar is te downloaden via een aparte website die je hier kunt bezoeken.

Daar is vanaf morgen op Windows-PC’s een programma genaamd iOS Installer te downloaden, waarmee je de app via een omweg op je iPhone of iPad zet. Over twee weken verschijnt dit programma ook voor Mac.

Apple TV en Chromecast
Nadat je de app op je iOS-apparaat geïnstalleerd hebt, kun je de video’s ook naar je Apple TV of Chromecast sturen. De app is bovendien Nederlandstalig en moet dezelfde gebruikerservaring bieden als de desktop versie. Rond 17.00 moet de app morgen via de internetsite te downloaden zijn. Het gaat hier uiteraard wel om een illegale dienst, die vooralsnog alleen te gebruiken was door iOS-gebruikers die hun toestel van een jailbreak hadden voorzien.

Later wordt er daarom een zogenaamde VPN-functie (Virtual Private Network) toegevoegd, waarmee je de Popcorne Time-app anoniem kunt gebruiken.

UPDATE: Zo installeer je Popcorn Time op je iPhone en iPad!

4 reacties

  1. Het is wel gelukt om de app te installeren op een ongejailbrakete (hoe de .. moet je dit normaal schrijven)/non jailbreak iPad met iOS 8.1.3, maar ik krijg de video’s niet naar m’n Apple TV. Alleen geluid. Of doe ik iets verkeerd? (ik hoop het wel, dat er nog een manier is om ’t wel te doen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *