Instrument 1 stopt ieder muziekinstrument in één apparaat

Instrument-1
Een nieuw instrument bespelen is vaak een prijzige bedoening, de Instrument 1 brengt hier verandering in door alles in één muzikale gadget te stoppen.

De Kickstartercampagne die onlangs van start ging om dit project te crowdfunden, bereikte haar doel van 75.000 dollar in nog geen zes uur tijd. Het elektronische instrument is dan ook de droom voor de muzikanten onder ons omdat het een gitaar, viool, bas en piano combineert. Door hem aan je PC, iPhone, iPad of Mac te koppelen kun je er vervolgens allerlei effecten aan toevoegen om de mogelijkheden verder uit te breiden.

349 dollar
Het simpele design van de Instrument 1 is bewust gekozen, zodat je hem vast kunt houden en gebruiken op de manier die voor jou het fijnst is. In principe is het gewoon een fretboard, met een volumeknop, speaker en knoppen om te kiezen voor een ander instrument. Voor een donatie van 349 dollar kun je de witte of zwarte Instrument 1 bestellen die in januari 2016 geleverd wordt.

2 reacties

  1. Persoonlijk ben ik nooit zo fan van dit soort dingen. Het is best grappig maar ik kan mij geen muzikant voorstellen die dit zoekt. En voor een niet muzikant is 350 dollar nogal veel. Voor een “toy”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *