iOS 10/macOS publieke bètas nu beschikbaar

iOS 10
Vanavond moeten ze beschikbaar komen.

Hier kun je je nu registreren voor de testversies. Die werden bij de lancering al voor juli aangekondigd, vandaag is het dan zo ver. Je kunt nu zelf met het OS aan de gang en zien wat de veranderingen zijn. Houd er wel rekening mee dat er zeker nog bugs in zullen zitten. Eerdere bètas waren alleen voor ontwikkelaars en een zeer select groepje gebruikers beschikbaar.

iOS 10 heeft een aantal interessante verbeteringen. Zo is er de mogelijkheid om herinneringen samen te stellen uit fotos, hebben Maps en Music een nieuw uiterlijk/interface en is er een nieuw lockscreen met 3D-Touch-functies.

6 reacties

  1. Elke keer bij dit soort nieuws voel ik weer de ernstige pijn, vanwege dan android tablets en telefoons zo zeer ernstig verwaarloosd worden door hun fabrikanten.

    • @martinus: Pijnlijk om [url=http://www.apparata.nl/nieuws/sommige-ipad-pros-lopen-vast-op-ios-update-18253]elke[url] [url=http://www.apparata.nl/nieuws/dit-is-waarom-je-ios-9-3-voorlopig-moet-laten-liggen-17590]keer[/url] [url=http://www.apparata.nl/nieuws/ipad-bezitters-kampen-met-problemen-na-update-ios-9-3-17529]weer[/url] een [url=http://www.apparata.nl/nieuws/ios-8-0-1-sloopt-je-iphone-geen-bereik-en-touch-id-stuk-9444]update[/url] voor [url=http://www.apparata.nl/nieuws/5-redenen-om-ios-8-nog-niet-te-installeren-9372]problemen[/url] [url=http://www.apparata.nl/nieuws/oplossing-voor-apples-screen-of-death-komt-in-ios-7-1-5356]zorgt[/url] bij [url=http://www.apparata.nl/tag/apple]Apple[/url].

    • @martinus: Pijnlijk om [url=http://www.apparata.nl/nieuws/sommige-ipad-pros-lopen-vast-op-ios-update-18253]elke[/url] [url=http://www.apparata.nl/nieuws/dit-is-waarom-je-ios-9-3-voorlopig-moet-laten-liggen-17590]keer[/url] [url=http://www.apparata.nl/nieuws/ipad-bezitters-kampen-met-problemen-na-update-ios-9-3-17529]weer[/url] een [url=http://www.apparata.nl/nieuws/ios-8-0-1-sloopt-je-iphone-geen-bereik-en-touch-id-stuk-9444]update[/url] voor [url=http://www.apparata.nl/nieuws/5-redenen-om-ios-8-nog-niet-te-installeren-9372]problemen[/url] [url=http://www.apparata.nl/nieuws/oplossing-voor-apples-screen-of-death-komt-in-ios-7-1-5356]zorgt[/url] bij [url=http://www.apparata.nl/tag/apple]Apple[/url].

      • @ffw88: Bekvechten, doen jullie dat lekker op het plein van de kleuterschool. Vermoei ons er aub niet meer mee. Elkaars OS afkraken is zo 2015. Wees blij met waar jij je prettig bij voelt en laat de ander in z’n waarde. Als je op de ander moet afgeven ben je kennelijk onzeker over wat je zelf hebt. Geldt voor allebei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *