iOS 7 in concept video’s

iOS 7 concept video
Alle geruchten over het nieuwe besturingssysteem van Apple zijn inmiddels de revue wel gepasseerd. We zetten ze in vorm van video’s op een rijtje.

Ondertussen kunnen we met een kleine zekerheid zeggen dat iOS 7 een ‘platter’ design gaat krijgen dan zijn voorganger. Maar of we bijvoorbeeld een zwart-wit uiterlijk kunnen verwachten is vooralsnog alleen gissen. Hoogstwaarschijnlijk wordt het besturingssysteem over twee weken, tijdens de Apple Worldwide Developers Conference (WWDC), getoond. Tot die tijd moeten we het doen met deze concepten.

1. Realistisch. Deze zou nog wel eens het meest in de buurt kunnen komen.
[gv data=”ESivYZXYqYE”][/gv]

2. Paar nieuwe, leuke functies, maar het uiterlijk laat wat te wensen over.
[gv data=”JdW4qNeFkBk”][/gv]

3. En schuiven maar.
[gv data=”KssaC5kVifc”][/gv]

4. Iets te plat. En al die opzichtige kleuren zie ik Apple ook niet gebruiken.
[gv data=”SYcKDUZHc7s”][/gv]

5. Geen hele grote aanpassingen. Ook het ‘plattere’ uiterlijk komt niet helemaal terug.
[gv data=”PYqsry_HGxk”][/gv]

8 reacties

 1. Apple zit in een Lastig pakket, iOS is verouderd maar werkt eigenlijk nog prima. Te veel functionaliteit toevoegen is niet goed voor bepaalde Klanten maar te weinig functionaliteit toevoegen weer niet goed voor een andere groep klanten.

  Ik denk persoonlijk niet dat ze weg kunnen komen met een plat design en minder kleur. Er zal meer veranderd moeten worden, zeker nu de concurrentie zo veel beter is dan 4jaar geleden.

  • @Donstil: De reden waarom er weinig aan het uiterlijk van iOS is veranderd, is omdat er weinig meer aan valt te veranderen. Om dat nou veroudering te noemen?
   Innovatie is geen kwestie van de hele interface omgooien of er zoveel mogelijk functies aan toe te voegen.
   Het is een voortdurend misverstand dat in forums en commentaren rondzingt dat Apple MOET vernieuwen en dat onheil dreigt als nooit door Apple aangekondigde apparaten als de ‘iWatch’ niet heel snel op de markt komen.
   Ondertussen krijgt de Galaxy 4 lauwe reacties in de pers, vooral vanwege de verwarrende hoeveelheid nieuwe functies die meestal ook nog eens niet goed werken.

  • @Donstil: Wat ik veel belangrijker vindt is dat Apple iCloud uitbreidt, daarin meer opslag biedt dan de krappe 5GB en een instap iPhone maakt met minimaal 16GB opslag en de camera uit de iPhone 4S, liefst uit de 5. Net zoals de meeste mensen geen Galaxy S4 kunnen betalen, zo kan ik geen iPhone 5 betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *