iOS 7 verslaapt zich door wintertijdbug

Sliep uit!
In het verleden zijn er al wat problemen geweest met het overschakelen tussen winter- en zomertijd. Wekkers die niet afgingen, klokken die zich niet aanpasten, noem maar op. iOS 7 heeft er ook last van, de kalender klopt niet.

Vannacht hebben we allemaal onvrijwillig een uur in de tijd gereisd. Heel Nederland werd vannacht spontaan een uur teruggezet, maar aangezien de meesten onder ons op 1 oor lagen merkten we er niet zo veel van. Totdat we vanochtend wakker werden en we spontaan een uur eerder op waren.

Ook onze apparaten hebben de tijdssprong gemaakt. Alle iDingetjes hebben netjes hun klok een uur terug gezet, maar iOS 7’s kalender weigert geregeld te snappen hoe het zit met de huidige tijd in de kalender. Deze geeft dan een uur te laat aan. Ook de weerapp snapt het nog niet helemaal en geeft een uur te laat aan.

Waarschijnlijk, net zoals de vorige keren, zal Apple met een oplossing komen. Of het probleem vanzelf weggaat of dat er een update voor nodig is weten we niet, maar het wordt vast wel weer uitgezocht en opgelost door de computerbouwer. Overigens hebben alle iOS 6-apparaten nergens last van, die oude beestjes geven netjes de juiste tijd weer in de Agenda-app.

(Via: iPhoneclub.nl)

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *