iPad Pro vanaf woensdag te koop. Dit gaat ie kosten

iPad Pro
Het hoge woord is eruit en de geruchten hadden gelijk. Apple’s grootste iPad evah is vanaf woensdag te bestellen in Nederland.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen. Ja, hij kost veel centjes. Het Amerikaanse techbedrijf vraagt een slordige 919 euro voor het instapmodel. Hiervoor krijg je 32 GB aan opslag en heb je geen mogelijkheid om een simkaart in de tablet te stoppen.

Het allerduurste model gaat 1249 euro kosten. Dit is de 128 GB versie met 4G-mogelijkheden. Het veelsproken pennetje van Apple gaat 109 euro kosten en het toetsenbord een verbluffende 179 euro. Even slikken dus.

De iPad Pro heeft een 12,9-inch scherm met een resolutie van 2732 bij 2048 pixels. Het geluid uit de tablet moet beter klinken dakzij stereospeakers en gaat het ding op een volle accu zo’n 10 uur mee.

Nog geen reacties

  1. 1249 is wel veel geld voor een iPad XL. Bepaald pro kan ik het niet noemen omdat professionele software nog steeds op zich laat wachten op de iPad. Niet dat het apparaat hier iets aan kan doen maar voor de MBP koop ik wel software van 299,- zonder met de ogen te knipperen maar zulke dure apps zal ik niet kopen voor een iPad.

  2. zucht… Had gehoopt op een nog redelijk betaalbare tablet die voor simpel gebruik een computer zou kunnen vervangen. Maar voor dit geld kan je behoorlijk mooie pc kopen. Het lijkt me wel fijn om met zo’n pen te werken, maar niet voor dit bedrag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *