iOS 9 komt vanavond, iPhone 6s op 2 oktober?

Nog twee weekjes slapen
De geruchtenmolen draait na de aankondigingen van Apple van vorige week nog steeds op volle toeren. Het laatste gerucht is dat je de iPhone 6s op 2 oktober kunt bemachtigen.

Wat zeker is, is dat je vanavond je iPhone kunt gaan updaten naar het nieuwste besturingssysteem. Dus rond een uur of 19:00 kun je achterin de downloadrij aansluiten om de nieuwste feature aan je iDevice toe te voegen. Dat betekent dat je batterij langer zal meegaan, je een nieuwe app kunt verwachten voor de iCloud drive. En belangrijker, je kunt Siri met een zwoel Vlaams accent laten spreken. Amai!

Op iPads heeft iOS 9 wat heftigere vernieuwingen op het gebied van multitasking, waardoor je twee apps naast elkaar kunt laten werken. Handig. Wellicht de fijnste update is dat je nu zelf de bloatware van je telefoon af kunt smijten.

Dan weer terug naar het geruchtencircuit. De laatste berichten van mannen met regenjassen in donkere parkeergarages geven aan dat de nieuwe iPhones op 2 oktober in de Nederlandse winkel liggen. Apple heeft nog niks bevestigd, maar echt onverwacht is het gerucht niet. De laatste jaren komen de nieuwste speeltjes altijd een week na Duitsland in de Nederlandse winkel en de Duitsers krijgen op 25 september hun nieuwe iPhone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *