iPhone 6S zo lek als een mandje: dit is de voorkant

iPhone 6S
Het lijkt erop dat we niet meer hoeven te schrijven over het uiterlijk van de nieuwe iPhone 6S, want het toestel ziet er exact hetzelfde uit als zijn voorganger.

Afgelopen week doken al foto’s op van de ‘nieuwe’ achterkant van de volgende generatie iPhones. Daaruit konden we al opmaken dat Apple op dat gebied op het oog geen schokkende wijzigingen heeft doorgevoerd. Sterker nog: het zal straks waarschijnlijk niemand opvallen dat je een nieuwere iPhone op zak hebt dan de buurman met zijn iPhone 6. Wel zou de achterkant verstevigd zijn, omdat Apple ten koste van alles wil voorkomen dat ook de iPhone 6S krom trekt.

iPhone 6S

Het Franse Nowhereelse.fr meldt dat ook de voorkant van de iPhone 6S identiek is, al zou het kunnen dat Apple deze keer wel gebruik maakt van saffierglas. Uit de foto’s is ook niet op de maken of Force Touch ook naar de nieuwe iPhone komt. Het is overigens best opvallend dat we al in juli weten hoe de nieuwe iPhone eruit gaat zien, want CEO Tim Cook liet eerder nog weten dat hij veel scherper wilde zijn op het uitlekken van informatie. Dat lijkt vooralsnog niet echt te lukken.

4 reacties

  1. En waarom ben je zo zeker dat dit foto’s zijn van een 6s? Zoals gezegd is het uiterlijk van de s modellen altijd gelijk aan het model daar voor. Dus dit kunnen gewoon foto’s zijn van een reguliere iPhone 6….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *