iPhone 7 en 7 Plus reserveren: dit ben je kwijt

iPhone 7
Vanaf vandaag mag de knip worden getrokken.

Via de website van Apple is het vanaf vandaag mogelijk om de nieuwe iPhone 7 te reserveren. De smartphone kun je al op 16 september in huis hebben, al verschilt dit per kleur en/of opslagcapaciteit. Vanaf deze datum kun je ook terecht bij de fysieke Apple-winkels in Den Haag, Haarlem en Amsterdam.

Apple heeft een Europese prijscorrectie gehanteerd en dus is het toestel duurder geworden. Je kunt ‘m bestellen in de kleuren gitzwart, zwart, zilver, goud en roségoud. De verschillende versies inclusief de prijzen check je in het overzicht hieronder.

  • iPhone 7 32 GB – 769 euro
  • iPhone 7 128 GB – 879 euro
  • iPhone 7 256 GB – 989 euro
  • iPhone 7 Plus 32 GB – 909 euro
  • iPhone 7 Plus 128 GB – 1019 euro
  • iPhone 7 Plus 256 GB – 1119 euro

Bij de aanschaf van een iPhone 7 worden een Lightning-naar-mini-jack-adapter, Lightning-naar-USB-kabel, een 5 W USB-lichtnetadapter en EarPods met Lightning-connector meegeleverd. Naast het aanschaffen van een iPhone via de site van Apple kun je uiteraard ook snuffelen naar een goede deal via de diverse telecombedrijven.

11 reacties

  1. Ik heb hem voor €620. €25 maandelijkse abo kosten voor onbeperkt bellen en 6GB internet, best netjes. Ik ben ook een beetje teleurgesteld en 4 jaar geleden bij de aanschaf van mijn 5 dacht ik ook dat er meer zou veranderen. Ik heb momenteel Sennheiser oordopjes, die zijn hoekig, dat gaat er gek uitzien met die adapter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *