iPhone 8 gaat $1000 dollar kosten?

iPhone 8
Ga jij alvast sparen?

De nieuwe iPhone zal volgens een insider van Apple meer dan $1000 dollar gaan kosten, zo laat Fast Company weten. De iPhone 8 (of mogelijk iPhone X genaamd) zal uitgebracht worden ter viering van het 10-jarig jubileum van Apple’s smartphone.

Ook zijn er al concepten opgedoken die een randloos scherm suggereren. De nieuwe iPhone zal naar waarschijnlijkheid een OLED-scherm krijgen. Ook lijkt het erop dat de smartphone een stalen achterkant gaat krijgen, een draadloze oplader zal ondersteunen en een onzichtbare homebutton heeft.

Tot slot zouden meerdere bronnen bevestigen dat het scherm maar liefst 5.8 inch zal zijn. Andere bronnen suggereren weer dat het daadwerkelijke actieve deel van het scherm slechts 5.2 inch zal bedragen. Ook is er nog onduidelijkheid over de prijs zelf. Als het nieuwe toestel meer dan $1000,- dollar zal kosten, is het de duurste iPhone die Apple ooit heeft gemaakt. Het is nog niet bekend of het aankomende model meer rekenkracht, opslagruimte of RAM zal bevatten. Houd de site dus in de gaten, want naar alle waarschijnlijkheid zal de iPhone 8 reeds dit najaar onthuld worden.

33 reacties

 1. Poeh zeg… ik ben zeker in de markt voor deze iPhone, aangezien mijn 5s zijn investering inmiddels meer dan opgebracht heeft, maar jeeezz… 1000 dollar (lees: euro) ?

  Ik mag hopen dat je voor dat geld dan flinke opslagruimte krijgt… en dat mijn vrouw niet in de gaten krijgt dat ie zo duur is… ;-P

 2. Jullie hebben helemaal gelijk en ik heb helaas een te groot zwak voor de iPhone… althans, laat ik na de onaantrekkelijke 6/7 hopen dat ik dat weer zal hebben ; )

 3. Geweldig …. heel internet staat er vol mee en wie zegt dat het klopt ? Een maand voordat een nieuwe iphone uitkomt komen er zelfs nog onwaarheden en onjuistheden / speculaties.

  En al zou ie 1000 kosten. Een smartphone gebruikt men tegenwoordig voor alles … de hele dag door. Die je 2 jaar met die iphone dan is dat 1.37 per dag … voor iets dat je uren en uren per dag gebruikt en je je halve leven mee roggeld. En dan kan je daar de restwaarde na 2 jaar nog van af trekken. Pakkie peuken kost a 7 euro per dag …. en daar ga je dood aan.

 4. Eerst zien dan geloven.
  Wat nu de realiteit is is dat een hoop nieuwe auto’s het laden met een matje al ondersteunen.
  Je legt hem op een rubberen anti slip matje in de auto en klaar, BT connectie en laden en je hoeft niks te doen.
  Ja erg vervelend.

  Wat Apple gaat doen weet ik niet maar eer je dat kan gebruiken ben je weer 5 jaar verder eer het mischien een standaard is.
  Dit werkt nu al.

  • @turbobrick: en hoe gebruik je je navigatie als ie op een matje ligt ?

   Dus iets wan nu werkt hoeft niet meer aangepast te worden ? Na dan hadden we nog in het stenen tijdperk geleefd.

   Begrijp me niet verkeert …. ik denk ook ” eerst zien dan geloven “. Feit is wel dat apple de patenten al heeft … en het bedrijf dat deze techniek in huis heeft al bezit.

   We shall see

   • @dgh74: sorry hoor maar een auto die draadloos opladen aanbied en zonder navigatie?
    Nee, dat hebben ze allemaal en ga dan niet lopen klooien op een smartphone voor navigatie.
    De nieuwe wagens beginnen zelfs wifi aanboord te hebben.

    Nee het tijdperk voor draadloos laden en dus extra gemak is NU en niet over 2 jaar als Apple komt met iets dat net iets anders is onder een andere naam.

    net als icloud, notificaties, waterproof, dual camera, widgets, multitasking, en ga zo maar door.
    Oude techniek die men presenteerde met een nieuwe naam.
    2017 heb je mischien een Oled scherm…. Welkom in 2012 !

   • @dgh74: Net alsof een auto die draadloos oplaad geen navigatie heeft ….
    De moderne auto’s hebben dat allemaal tenminste als je ook draadloos kan opladen.
    Sterker nog, wifi is zelfs al niet heel exotisch meer in vind je al in het B segment.

    En dat is NU, vandaag en geen toekomst muziek met patenten die operationeel zijn einde dit jaar en geïmplementeerd in auto’s in 2020 ofzo.

    • @turbobrick: je moet woorden niet zo wegen maar begrijpen wat iemand zegt. Natturlijk heeft die auto navigatie …. maar is het handig om je telefoon voor de versnellingspook te hebben liggen ?

     Met het “echte” draadloos laden maakt het niet uit waar je telefoon is. Geen vaste plek in de auto nodig. Dat is “echt” draadloos laden.

     Mijn telefoon ligt altijd aan de lader op het aanrecht. Met jouw fantastische systeem heb ik een matje op mijn aanrecht … op exact hetzelfde punt …. met een stekker in hetzelfde stopcontact. handig man.

     Met “echt” draadloos laden kan ik in THEORIE gewoon mijn telefoon laden terwijl ik op de bank zit. Nu zal het bereik in de eerste modellen niet zo ver zijn denk ik …. maar JUIST in een auto zo het ideaal zijn ( maar paar meter bereik nodig.

     Maar goed laten we maar ophouden … gebed zonder end denk ik. Fijn weekend

     • @dgh74: hoe denk je in het echt hoe dat gaat werken met huizen vol BT en wifi apparatuur en het ubervolle NL qua radio golven en alles.
      Allemaal toekomst muziek als het überhaupt al komt.

      Ik heb liever techniek waar ik NU wat aan hebt ipv patenten …

      En ja in de auto ligt hij prima daar, hoef niks met dat ding te doen als ik rijd. Spotify, bellen gaat prima via BT en navigatie was al duidelijk.
      Wat moet ik nog meer als ik op de weg zit ?

 5. Zoals ik al zei …. apple heeft bedrijf met de techniek al in handen …. dat bedrijf heeft het al toegepast in kantoren …. guess what … daar heb je ook wifi / BT en bergen computer straling.

  Hoe mot ik weten hoe het psies werkt … en hoe weet jij waarom het niet zou kunnen werken ?

  En nogmaals … think out of the box. Kinderen op de achterbank … ipad laad op tot je in zuid spanje bent … 4 personen in de auto … geen probleem … of stapel je 4 androids op een matje ? Das net zo makkelijk als een telefoon op een matje op het aanrecht…. nutteloos

  Dus nogmaals … de techniek bestaat al … en is al werkend.

  • @dgh74: en in area 51 liggen Ufo’s … wie zal het zeggen.
   Zolang we niks werkend gezien hebben bestaat het niet.

   Laboratorium techniek is wat anders dan daadwerkelijk consumenten electronica.
   Nogmaals, eerst zien dan geloven.

   Tot de dag van vandaag kan je niks zonder je kabel op je iphone.
   Je kunt nog niet eens bepalen waar je icons op je screen precies komen te staan … Nog net als in 2007.
   Draadloos betalen kan ook gewoon niet in NL, en ga zo maar door.

   Van trendsetter naar trendvolger.

   • @turbobrick: ah we gaan nog ff door. Zodra ik een argument heb ga je weer over op iets anders … nu weer icoontjes. Lezen doe je ook niet … want de techniek word al commercieel in kantoren gebruikt …. zoals ik al schreef. Gebruik je geliefde google en kijk eerst eens.

    Nah liever gesorteerde icoontjes dan keyloggers … spyware … virussen … privacy schendingen en fabrikanten die de consumenten oplichten door benchmarks te beinvloeden.

    Ik ben een apple fanboy … jij een fandroid … have fun met het stapelen van telefoons op je ” draadloze ” matje. Post gerust je laatste woord natuurlijk.

     • @dgh74: Ja mooie voorbeelden… nergens een kantoor te zien waarin het operationeel werkt.
      Kijk eens naar het formaat van dat ‘vat’ …
      En lees de minpunten eens door, zodra er iets tussen zit zoals kleding houdt het al op.
      Om maar te zwijgen over laadtijden.

      Nee, niet overtuigd en nog lang niet bruikbaar voor de consument.
      Dat in tegenstelling tot de reeds bruikbare techniek die zelfs al in meubels verwerkt is en te krijgen bij de IKEA.

      Vervelend hoor mijn draadloze speed harder, de telefoon leg je erop en dan staat hij onder een hoek van ongeveer 75 graden en dankzij het always ON screen heb ik altijd de tijd zichtbaar zonder dat ik mijn hoofd hoef op te tillen als ik in bed lig. Dat is pas bruikbare innovatie.

      Op een iPhone moet je een handeling doen om de tijd te kunnen zien, steeds weer.

     • @turbobrick: omg … donderdag dacht je nog dat ECHT draadloos laden door het ” goedvinden van de heer ” komt ( ow en ufo’s ) … voor donderdag wist je blijkbaar niet eens over draadloos laden … anders zou je die ” goede heer ” opmerking niet geven.

      die plafondplaat is ingebouwd in kantoren in san fransisco. Dat vat is nog in ontwikkeling ( was maar een voorbeeld ). Heb je nu 3 linkjes gegeven over ECHT draadloos laden … de rest zoek je zelf maar.

      En je gebruikt je grijze massa weer eens niet. Mijn mobiel ligt thuis altijd op een tafel / bank of whatever ( OPEN ) Ik heb hem hem never in mijn broekzak wanneer ik thuis ben. Dus de mobiel zou de hele tijd kunnen laden. En hij hoeft thuis dus never aan een lader of op een matje. Langzamer ok … so what … hij gaat thuis nooit leeg … thats the point. Heb je deze techniek ook in de auto / kantoor …. dan zit je eigenlijk never zonder prik.

      Dat van die wekker functie is precies het nutteloze voorbeeld van een ” draadloos ” laadstation. Jij legt hem op een vaste plek op je nachtkastje …. en ik prik mijn iphone op een belkin dokje … op mijn nachtkastje …. zelfde handeling. Mijn dokje … en jouw matje zitten allebij in dezelfde stekker …. op hetzelfde VASTE punt in huis. No difference.

      Ow en ik zie gewoon de hele nacht de tijd hoor … mijn scherm is de hele nacht aan dim het scherm door erover heen te wrijven…. en hoef mijn hoofd niet op te tillen. Voila. …. dnap die hele opmerking niet.

      Na ben klaar met deze discussie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *