‘iPhone 8 gaat iPhone 6-verkopen flink overtreffen’

iPhone
Betere vooruitzichten voor Apple?

Momenteel gaat de iPhone 7-verkoop niet van een leien dakje in vergelijking met vorige iPhones. De iPhone 6 deed het daarentegen behoorlijk goed. Het model had veel vernieuwingen in vergelijking met de iPhone 5s waardoor de smartphone tientallen miljoenen keren is verkocht.

De iPhone 8 gaat het nog beter doen en de iPhone 6-verkopen overtreffen, zeggen analisten bij Nomura. Omdat de iPhone 6s en iPhone 7 niet indrukwekkend waren zijn de verkopen ook niet om over naar huis te schrijven. De iPhone 8 gaat, net als destijds met de iPhone 6, volgens de analisten voor een verkoophit zorgen.

De analisten verwachten 80 miljoen iPhone 8 verkopen tegen december 2017. Ter vergelijking: de iPhone 6 was goed voor zo’n 75 miljoen verkopen in dezelfde periode in het jaar dat de smartphone uitkwam. De iPhone bestaat in 2017 tien jaar en naar verwachting krijgt de iPhone 8 behoorlijk wat vernieuwingen wat garant zal staan voor vele verkopen.

Nog geen reacties

  1. Waarom zouden ze de 7s over gaan slaan? Normaal gesproken brengen ze het ene jaar een nieuw model uit en het jaar daarna een update van dat model (ook wel de s).

  2. Wat staat er nou eigenlijk voor nieuws in dit stukje?
    Als ik wil besluiten of ik iets met aandelen apple doe ga ik voor m’n info niet naar apparata 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *