iPhone Air en iPhone 6C, zijn jullie dat?

iPhone Air en iPhone 6C, zijn jullie dat?
Nu de introductie van de iPhone 5 een tijdje achter ons ligt, kunnen we weer lekker gaan speculeren over de volgende iPhone.

Wordt het een iPhone Air of krijgen we een iPhone 6C? Joost mag het weten. Hoewel, ik denk dat ook Joost dit niet mag weten van Apple, maar speculeren blijft leuk toch?

Het Italiaanse internetburo Set Solution heeft haar creativiteit de vrij loop gelaten en komt met twee concept iPhones: de 1,5-3 mm ‘dikke’ iPhone Air en de iPhone 6C, met de ‘C’ voor curved, vanwege het gebogen display.

Of de iPhones in spe daadwerkelijk in productie gaan, blijft natuurlijk even afwachten. Het dunne design ziet er leuk uit, maar de accu zal ook zijn ruimte eisen. Voor nu moeten we het doen met twee gelikte presentatievideo’s:

iPhone Air:
[gv data=”t7LzELrd0J4″][/gv]

iPhone 6C:
[gv data=”98e3FIyf31Q”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Ik vind vooral die iPhone Air enigszins onrealistisch. Een dikte 1,5 mm aan de bovenkant en 3 mm aan de onderkant lijkt me wel heel vooruitstrevend. Daarnaast kloppen de hoogte en breedte afmetingen niet, of hij moet heel klein zijn. (00:38)

    Neemt niet weg dat ik graag zo’n toestel zou willen hebben!

  2. Leuk om te zien dat de designers zich niet laten hinderen door enig technische beperking: flinterdunne telefoon = flinterdunne accu = waardeloze accuduur/prestaties = waardeloze telefoon.

  3. Ik weet zeker van niet, ze blijven gewoon op het design van de Iphone 4 teren want als hij er daadwerkelijk zo uit zou komen te zien is er opzich niks mis mee. Het moet niet te leuk worden natuurlijk bij Apple.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *