iPhone XR 2019: deze kleuren verdwijnen, dit is er nieuw

iPhone XR 2019: deze kleuren verdwijnen, dit is er nieuw
Nieuwe kleurtjes voor de iPhone XR. Ze gaan wel ten koste van bestaande kleuren op de instapper van Apple.

De iPhone XS en XS Max zijn qua kleuren wat saaie telefoons. Apple wil het graag zakelijk houden en heeft geen breed kleurenpallet in het gamma. Voor kleurtjes moest je voorheen bij de iPhone 5C zijn en tegenwoordig is de iPhone XR het model die wat kleur in je leven geeft.

Later dit jaar komt Apple met opvolgers van de iPhone XS, XS Max en XR. Voor laatstgenoemde gaat het techbedrijf andere kleuren aanbieden. Dat beweert Macotakara op basis van bronnen. Apple zou van plan zijn de kleuren koraal en blauw uit het gamma te halen. Daar komen de tinten groen en lavendel (misschien iets voor Thierry Baudet?) voor terug.

Het voordeel van deze nieuwe kleuren is dat je 2019 iPhone XR zichtbaar nieuw is. Maar zoals het nu er naar uitziet hoef je over een vernieuwend design geen zorgen te maken. De verwachting is dat onder meer het camera-eiland op de achterkant van de iPhone XR vernieuwd gaat worden. Opvallen met een nieuwe iPhone doe je sowieso wel.

Lees ook: nieuwe info over iPhone XR-opvolger duikt op

Eén reactie

  1. Nieuw kleurtje en hóp, weer een excuus om de aanschafprijzen voor de 2019 line-up met 100 euro omhoog te gooien t.o.v. 2018. O wacht, “De verwachting is dat onder meer het camera-eiland op de achterkant van de iPhone XR vernieuwd gaat worden.”, wow… Je moet toch wát als je als trendsettend merk al jaren achtereen niet meer innoveert…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *