iPhone XS Smart Battery Case minder dan voorheen?

 iPhone XS Smart Battery Case minder dan voorheen?
Probeert Apple weer te cashen?

Gisteren introduceerde Apple een Smart Battery Case voor de iPhone XS en XS Max. Deze producten kenden we al van eerdere iPhones. Nick Guy van Wirecutter is in het bezit van de nieuwe battery cases en test de hoesjes in de praktijk uit.

Tijdens het testen merkte Guy iets op. Zo kwam hij tot de ontdekking dat de nieuwe Smart Battery Case minder capaciteit levert in vergelijking met de oude modellen. De nieuwe case heeft een batterijcapaciteit van 1.369 mAh. De oude cases voor de iPhone 6 en iPhone 7 waren daarentegen goed voor 1.877 mAh en 2.365 mAh. In het geval van de iPhone 7 is de capaciteit met 12 procent afgenomen. Apple heeft de cases echter niet goedkoper gemaakt. Betaal je hier meer voor minder techniek?

Qua design zijn de nieuwe cases er een stukje op vooruit gegaan, maar fan van Apple of niet: iedereen kan wel stellen dat deze producten geen aanwinst zijn voor je iPhone op uiterlijk gebied. De battery cases zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart voor 149 euro.

https://twitter.com/thenickguy/status/1085556535923822594

Nog geen reacties

  • @diablogt: en wie zegt dat je zonder hoesje er maar een dag mee doet ??? Dit is makkelijk met reizen etc etc .. thats it.

   Zowiezo weer een nuttteloos stukje roddel “journalistiek” op apparata aangezien :

   “De Smart Battery Case voor de iPhone XS en XS Max heeft een interne batterijcapaciteit van 2 (TWEE) x 1.369mAh, omdat het uit TWEE cellen bestaat. Bovendien werken deze cases op een hoger voltage waardoor het in totaal 10,1 Wattuur energie levert, vergeleken met 8,98 Watuur voor de iPhone 7.

   Ter vergelijking: dezelfde hoes voor de iPhone 7 had een interne batterij met een capaciteit van 2.365mAh, terwijl die van de iPhone 6 op 1.877mAh zat.”

 1. Is inderdaad weer Apple bashen , ik heb met mijn X ’s avonds nog steeds tussen 40 en 50 % over bij normaal gebruik , Apple watch 2 volle dagen , gaan elke avond aan de lader op het nachtkastje , snap de de hele commotie rond accuduur niet
  Battery case is goed als je een weekendje naar een festival gaat maar daar kan elke smartphone het gebruiken , de samsungs en huawei van vrienden halen de hele weekend ook niet ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *