iRobot komt met nieuwe stofzuigrobots en dweilrobot

iRobot Roomba 800
Te lui om zelf je huis te stofzuigen of dweilen? Dan gebruik je toch gewoon een robot! Veel handiger dan een schoonmaakster inhuren.

iRobot timmert al enkele jaren aan de weg met robots voor in huis en sinds vandaag zijn de nieuwe Roomba 800-serie en Scooba 450-dweilrobot ook leverbaar in Nederland. In vergelijking met de de vorige generatie Roomba-stofzuigrobots heeft de 800-serie een vijf keer krachtiger schoonmaaksysteem, en wie wil dat nou niet? De nieuwe Scooba 450 zou tot drie keer effectiever dan eerdere Scooba-modellen.

Tijdens een volledige cyclus van veertig minuten kan je de Scooba 450 gebruiken voor het schoonmaken van ruimten tot 28 vierkante meter, en een cyclus van twintig minuten voor kleinere ruimten tot veertien vierkante meter.

In Nederland wordt momenteel één op de twintig euro’s die wordt uitgegeven besteed aan een robot en de verwachting is dat het aandeel van robots de komende jaren verder zal toenemen. In Europa ligt dit gemiddeld van bijna een op zeven euro’s.

De iRobot Roomba 800-serie is vanaf vandaag in Nederland verkrijgbaar een prijs vanaf €629,99 voor de Roomba 870 en €729,99 voor de Roomba 880. De iRobot Scooba 450-dweilrobot van iRobot is vanaf 1 april 2014 in Nederland leverbaar voor een prijs van €649,99.

Wel uit de buurt houden van bejaarden, want die zijn bang voor deze robots!

[lg_folder folder=”iRobot/Scooba_450/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]
[lg_folder folder=”iRobot/Roomba_800/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *