Is Call of Duty: Black Ops 3 zojuist onthuld via Snapchat?

Call-of-Duty-Snapchat
Een update voor Call of Duty: Black Ops 2 heeft een aantal opmerkelijke Snapchat QR-codes toegevoegd die zouden verwijzen naar een naderende aankondiging van Black Ops 3.

Dat er dit jaar een nieuwe Call of Duty komt is geen verrassing, maar de manier waarop de game mogelijk aangekondigd is, is wel apart. Onlangs kreeg Black Ops 2, een game die inmiddels alweer drie jaar oud is, een kleine update waarvan niemand eigenlijk wist wat hij toevoegde.

Ingame reclameposters
Totdat iemand op reclameposters in de game ineens Snapchat-QR-codes ontdekte, die er voorheen nooit zaten. Deze poster is in verschillende maps van de multiplayer te vinden en leidt speler naar de officiële Snapchat-account van Call of Duty, waar een mysterieuze video op te zien is.

[gv data=”vKZdaELfemA”][/gv]

In de video zien we onder andere een bos waarin duidelijk drie strepen op de grond te zien zijn. Dit, gecombineerd met het feit dat de hint in Black Ops 2 te vinden is, zou moeten duidelijk op een ophanden zijnde aankondiging van Call of Duty: Black Ops 3.

Met de E3-beurs in aantocht is het geen gek idee dat Activision de hype alvast genereert rondom een nieuw Call of Duty deel, dus als je een fan van de serie bent, is het niet onverstandig om Call of Duty op Snapchat te volgen.

[gv data=”5hnmVYoULGA”][/gv]

UPDATE: Releasedatum is bevestigd voor 26 april 2015.

[gv data=”hy_yNuXRf8g”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *