Is dit de extreem goedkope iPhone?

iPhone budget gelekt
Het lijkt dat Apple een voorbeeld neemt aan Samsung en ook met plastic kunststof telefoons op de markt gaat komen. Er moet immers wel een duidelijk verschil zijn tussen een ‘echte’ iPhone en een cheapass iPhone.

Al enige tijd zijn er geruchten dat Apple de onderkant van de markt graag zou bedienen met een goedkopere versie van de iPhone. Dit zou de achterkant van die telefoon moeten zijn.

Op basis van dit achterkantje en andere informatie lijkt het erop dat deze budget iPhone iets groter zal worden dan een iPhone 4/4S. Het retina scherm zal 3,5 inch groot zijn en de telefoon zal ongeveer 9 millimeter dik zijn.

Een groot voordeel van kunststof is dat er gemakkelijk verschillende kleuren gemaakt kunnen worden. Deze iPhone zou in de kleuren zwart, wit, blauw, rood en geel leverbaar worden.

Of deze goedkope iPhone ook naar Europa/Nederland komt is nog maar de vraag. Eerdere geruchten leken erop te wijzen dat deze telefoon alleen in China en andere opkomende economieën op de markt zou komen. (via: tactus.com)

14 reacties

  1. Lol, de iPhone 3G en 3GS hadden al een plastic achterkant. De Samsung Galaxy S had een sterk iPhone uiterlijk, dus dan zou het toch nog Samsung zijn die Apple daar in volgde ;). Ze gaan nu enkel terug naar plastic.

  2. Als de geruchten kloppen en er werkelijk een goedkopere iPhone variant komt, dan ben ik vooral benieuwd hoe deze zich qua technische specificaties zal onderscheiden van de duurdere modellen. Wanneer je voor de helft van de prijs een bijna gelijke iPhone kunt krijgen die dan als enige verschil een plastic achterkantje heeft, dan weet ik wel waar veel mensen voor zullen kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *