Is Fortnite zo bang van van Apex Legends? [video]

fortnite-apex-legends-reboot
Beter goed gejat dan slecht ontworpen lijkt het nieuwe motto.

Sinds Fortnite de populariteit van Apex Legends in de nek voelt lijkt het wel of men bij Epic Games het spoor een beetje bijster is. Echt krachtige vernieuwingen komen er niet. Ondertussen doet men wel aan vreemde marketing-acties en neemt men vindingen over die Apex populair maken.

Met de meest recente update, waarin Fortnite de laatste veranderingen bespreekt, blijkt zij weer een nieuwe feature van Apex gejat te hebben. Deze keer zijn het de herlevende teammaten. Nadat een teammaat door jouw tegenstander gedood is komt deze weer tot leven. De spelers in jouw omgeving krijgen een seintje en na verloop van tijd zie je jouw dood gewaande kameraad weer op de VAN staan.

De hernieuwde versie komt overigens zonder de wapens of eventuele skins die hij had, dus je kunt het beste jouw maatje direct fatsoenlijk aankleden en van iets nieuws voorzien. Natuurlijk kun je de benodigdheden direct kopen.

Nadat Apex de battle pass van Fortnite pikte heeft men hier dus weer iets terug genomen. Hopelijk zet deze trend niet door. Ik denk dat spelers meer gebaat zijn bij een keuze uit twee verschillende, sterke games met eigen karakter dan bij een mengvorm die identiteit gaat missen. In onderstaand filmpje legt de directeur van Fortnite in passende outfit uit hoe de Fortnite Reboot werkt en welke veranderingen er nog meer zijn.

[gv data=”VcT8Dkgh5ig”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *