Is Stranger Things seizoen 4 te eng?

Stranger Things horror

De meningen lopen uiteen. Er zit veel meer horror in Stranger Things seizoen 4. Niet iedereen is daar blij mee

Op dit moment kun je het eerste deel van het vierde seizoen van Stranger Things streamen op Netflix. Het tweede deel verschijnt over een maand op de Amerikaanse streamingdienst. Er is lang uitgekeken naar het nieuwe seizoen. Echter is de serie ook wat gedraaid qua genre.

De voorgaande seizoenen hadden altijd wat spannends in zich, maar om het nu echt eng te noemen? Dat gaat wat te ver. Zelfs iemand die horror niet kan verdragen had aan Stranger Things geen enge serie te pakken. Maar dat is wel anders in het vierde seizoen van de show.

Stranger Things seizoen 4 is een stuk enger dan eerdere seizoenen. Het element van horror is enorm toegenomen. Veel fans hebben zich vergist op dat vlak. Kijkers die normaal niet zo van de horror zijn kunnen flink verrast worden door de inhoud van seizoen 4. De elementen van horror maken je soms flink aan het schrikken.

Veel bloed, flink toegetakelde lijken, creepy verhalen, verrassende elementen. Allerlei zaken die je in horror ziet komen terug in het nieuwe seizoen van Stranger Things. Op Twitter lopen de meningen uiteen. Is het te eng geworden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *