iSteve: lachen om het leven van Steve Jobs


De humoristen van Funny or Die hebben een film over Steve Jobs gemaakt. Een biopic van bijna 80 minuten om te lachen, die vanaf vandaag online staat.

Fans van de overleden Apple-oprichter Steve Jobs krijgen dit jaar een forse dosis kijkvoer voorgeschoteld. jOBS, de film waarin de rol van Steve wordt vertolkt door Ashton Kutcher, komt binnenkort uit – die ontving na zijn première op het Sundance Film Festival gemixte reviews – en Sony werkt eveneens aan een biopic op basis van Walter Isaacson’s biografie.
Ashton Kutcher als Steve in de film jOBS

De mannen van Funny or Die zijn eerder dan de rest en pakken vandaag groots uit met hun interpretatie van Steve Jobs’ levensverhaal. De rol van de Apple-oprichter is in handen van Justin Long. En die kennen we nog van zijn optreden in de bekende Hi, I’m a Mac-reclames.
[gv data=”C5z0Ia5jDt4″][/gv]

Jorge Garcia, de gezellige dikkerd uit Lost, vertolkt de rol van Apple co-founder Steve Wozniak. De film duurt 80 minuten, het in drie dagen geschreven script lijkt een kopie van de Wikipedia-pagina van Steve, en het filmen nam vijf dagen in beslag. Dus heb je echt niets beters te doen de komende anderhalf uur: de film bekijken kan HIERRRR.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *