Je maakt straks in een oogwenk foto’s met Google Glass

Je maakt straks in een oogwenk foto's met Google Glass
Over de bediening van Google Glass is eigenlijk nog maar weinig bekend. We weten dat er een touchpadje op de zijkant zit en de digibril op spraakcommando’s reageert. Maar er schijnen toch flink wat meer mogelijkheden aan te komen.

Redditor fodawim heeft toegang tot de programmeercode van Google Glass voor ontwikkelaars (MyGlass) en dook een aantal interessante zaken op. Hier eerst de screenshot die hij op Reddit gooide:

Ongewenst flirten, met Google Glass kan het

Head gestures en eye gestures. Mogen we er dus vanuit gaan dat je een Google Glass middels oog- en hoofdbewegingen kan bedienen? Het lijkt er wel op. Maar het meest bizarre is toch wel het stukje code waaruit we kunnen herleiden dat er een optie komt om middels een knipoog foto’s te kunnen maken. Iedere casanova kan straks een fotodatabase aanleggen met dames die hij heeft beknipoogt. Handig wel.

Guest mode zou een soort privémodus kunnen zijn, handig indien je de bril uitleent en anderen geen toegang wil geven tot al je Google stuff. Companion screencast duidt volgens The Next Web op een functie waarbij anderen kunnen meekijken met wat de bril ‘ziet’ middels de camera.

[lg_folder folder=”Google/Glass/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *