John McAfee wil Witte Huis op virussen scannen

Deze dollar heeft een virus
Naast The Donald is er nu nog een andere mafkees die een gooi wil doen naar het presidentschap van de Verenigde Staten: John McAfee. Drie jaar geleden werd hij nog verdacht van een moord!

Het belooft een waar circus te worden tijdens de presidentsverkiezingen in Amerika. Donald Trump is al een vreemde vogel te noemen, maar de nieuwe kandidaat die zich heeft aangediend is nog wat maffer. John McAfee is bekend en rijk geworden met zijn antivirussoftware. Nog bekender werd hij echter door zijn vreemde gedrag (als hij een virus in zijn brein heeft).

Zo werd McAfee een paar jaar geleden verdacht van de moord op zijn buurman. In bizarre filmpjes probeerde hij zijn onschuld te bewijzen, of uit te leggen hoe je zijn software weer van je computer verwijdert.

Inmiddels heeft de excentriekeling alle formulieren voor een kandidaatschap al ingediend en kondigt hij aan om vandaag met een officiële mededeling te komen. Zijn speerpunt wordt in ieder geval privacy en zijn partij gaat de Cyber Party heten. We zijn benieuwd wat we nu weer voor een vreemde acties van hem kunnen verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *