Kijk hoe Star Wars tot leven komt in dit briljante hoaxfilmpje

Kijk hoe Star Wars tot leven komt in dit briljante hoaxfilmpje
Star Wars: Episode VII weet de gemoederen flink bezig te houden. Is het niet vanwege brekebeen Harrison Ford, dan is het wel omdat er beelden van en details over de nieuwe film van Disney en Lucasfilm zijn uitgelekt. In dit geval gaat het echter om een briljante hoax. Een absolute must-see.

Er is een YouTube-filmpje opgedoken van een Duitser die beweert op het vliegveld van Frankfurt een complete Star Wars-set te hebben vastgelegd. Van wandelende AT-AT’s, Imperial Destroyers tot aan voorbij vliegende Imperial Shuttles. Als je goed oplet zie je op de achtergrond zelfs een uiteen gereten Death Star in de lucht hangen.

Ja, dit is gemaakt door iemand die over puike editting skills beschikt. Erg knap, vooral omdat het zo’n typisch semi-schokkend smartphonefilmpje is, gecombineerd met de setting van een alledaags vliegveld. Check de beelden hieronder!

[gv data=”Snph22qSUMU”][/gv]

Disney en Lucasfilm benadrukten onlangs dat de opnames gewoon op schema liggen en dat de release van Star Wars: Episode VII nog steeds is gepland op 18 december, ondanks het gebroken been van Harrison Ford (Han Solo).

Nog geen reacties

  1. Leuk gedaan! Geeft wel gelijk een generatiekloof aan. Hoe Lucas in de jaren ’70 toch behoorlijk moest pionieren om dit soort special effects te bedenken en geloofwaardig uit te voeren, doen we dat nu zonder veel moeite op de PC thuis of zelfs op je iPad als het moet. Tijden veranderen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *