Kijk je de leukste Netflix [trailers] binnenkort met Android 10?

netflix-variabele-afspeelsnelheid-android
Wat gisteren nog een hypothese was lijkt nu al waarheid te zijn.

Gisteren bekeken we of we kans maakten om in Nederland ook een goedkoper mobiel abonnement voor Netflix te krijgen. Ik gaf toen een aantal theoretische argumenten waarom dit logisch zou zijn. Inmiddels blijkt dat Netflix inderdaad bezig is deze technologie snel te ontwikkelen. Zo registreren gebruikers dat Netflix aan het testen is hoe je met Android de afspeelsnelheid van content kunt variëren. Je kunt zowel vertragen voor een slow-motion beleving als versnellen om een minder goede passage door te spoelen. Dat onderstreept enerzijds hoe serieus Netflix de ontwikkeling van streamen via mobiel neemt. Daarnaast is deze toepassing op de reguliere streamingplatforms nog niet toe te passen. Daarmee lijkt streamen per smartphone ook een echt onderscheidend vermogen te krijgen. Komt het goedkopere mobiele abonnement er dan toch ook voor ons aan?

Als je Binnenkort toch via Android met de snelheid van de trailers kunt spelen kunnen wij je net zo goed wat tips geven. Netflix bracht weer veel uit. Wij kozen er drie.

The Crown, seizoen 3
Het Britse vorstenhuis is weer volop in het nieuws. Dit is natuurlijk perfecte timing voor seizoen 3 van succesproductie ‘The Crown’. Of het toeval is dat juist nu de trailer verschijnt is dan ook de vraag. Het derde seizoen van de serie is te zien vanaf 17 november.

[gv data=”MQMtnnC3IDQ”][/gv]

Mortel
In deze spannende fantasy/misdaad serie volgen we drie Franse scholieren. Met behulp van een voodoopriester gaan zij op zoek naar de moordenaar van de broer van één van hen. Deze serie is inmiddels te bekijken.

[gv data=”HIwDqmwB-lc”][/gv]

The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakened
Met deze animeserie breidt Netflix haar comedy-manga aanbod uit. In The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakened volgen we een medium. Hij komt er al snel achter dat zo’n gave op tv spannender is dan in het dagelijks leven. Je zal wel even moeten wachten, want deze serie is pas vanaf 30 december te zien. Gelukkig kun je wel alvast genieten van de trailer.

[gv data=”9bYL-OlsYPg”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *