Kijken we hier naar de iPhone 6?

iPhone 6. Zegt men.
Een drietal vage foto’s zouden het geheim bevatten waar alle iFans al sinds de 5s op zitten te wachten: het uiterlijk van de iPhone 6.

De productie van de iPhone 6 zal in het tweede kwartaal van dit jaar beginnen. Voor het overgrote deel zal dit –wederom– gebeuren bij onderdelenfabrikant Foxconn. En hoe goed Apple haar eigen hoofdkantoor ook bewaakt en beveiligt tegen uitlekken, uit de Chinese vestigingen van het Taiwanese Foxconn druppelt regelmatig beeldmateriaal.

Zo ook deze foto’s die werden gepubliceerd op het Chinese Weibo. We zien een grijs iPhone-ontwerp met afgeronde hoeken á la HTC One iPhone 5c en een onderbreking aan de boven- en onderkant. De body lijkt trouwens iets groter dan de huidige 5s. Logisch, aangezien het scherm naar verwachting een maatje groter wordt.

Kijken we hier naar de iPhone 6?

Wat ook opvalt is dat de cameramodule linksboven een klein stukje uitsteekt. Of de foto’s volledig legit zijn weten we niet, maar volgens 9to5mac komen ze wel overeen met de op vrijdag uitgelekte blauwdrukken van het ontwerp.

[lg_folder folder=”Apple/0_Gelekt/iPhone_6/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *