Kim Kardashian West breekt het internet met naaktselfie

Kim K
Soms heb je weinig nodig om de aandacht te krijgen.

Letterlijk in dit geval. En al helemaal als je Kim Kardashian heet. Het stel Kardashian-West weet het internet goed bezig te houden. Zijn het niet de al te snuggere acties van rapper Kanye, dan is er altijd nog Kim K. die altijd wel een goed recept weet voor een goede viral.

De 35-jarige aandachtshoer reality-ster tweette vanmorgen een foto van haarzelf voor de spiegel met de tekst ‘When you’re like I have nothing to wear LOL’. Ja, we liggen in een deuk Kim.

De tweet werd in slechts twee uur tijd al 15.000 keer geretweet. Op het moment van schrijven staat de teller op bijna 25.000 retweets. Dochtertje North West kan trots zijn op haar moeder.

Kim K

5 reacties

  1. Wat lame zeg om mijn reactie zomaar aan te passen…
    Het punt van comments kunnen plaatsen is zorgen voor een (leuke) discussie over het bericht met anderen of feedback geven op de berichten zelf. Doe er dan ook mee, want het enige wat ik jullie telkens zie doen is reacties, die waarheid spreken, verwijderen/aanpassen. De waarheid doet blijkbaar pijn. Zie het als opbouwende kritiek. Post maar een beetje nuttig nieuws en zie je bezoekers aantallen en leuke berichten vergroten. Maar door clickbait posts als deze vraag je er gewoon om.

    Voor de geïnteresseerden, mijn originele bericht zei zo iets: ”Haar een aandachtshoer noemen en er vervolgens zelf een bericht over schrijven… Juist ja. Maar ah, als de bezoekertjes er maar op clicken hé.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *