Kind verpest onbewaakte PlayStation 5 van papa

Kind verpest onbewaakte PlayStation 5 van papa

Je kunt zeggen wat je wilt, maar het kind heeft er wel een unieke PlayStation 5 van gemaakt.

Je kunt het uiterlijk van de PlayStation 5 naar eigen smaak aanpassen, bijvoorbeeld door de panelen onder handen te nemen. Dat hoef je geen twee keer te zeggen tegen het kind van deze PlayStation 5-eigenaar. Terwijl de ouder even niet oplette ging de jonge draak even aan de slag met de PS5.

PlayStation 5 aangepakt door kind

Het paneel fungeerde als kunstobject. Dankzij de witte panelen is het lekker makkelijk kleuren voor kinderen. Een ouder deelde een foto op een Chinese social media en ging daarna viral. De foto werd onder meer op Twitter gedeeld door Tauriq Moosa. Het gehele paneel is onder gekrast met tekeningen van een kind.

Misschien toch een idee om de PlayStation 5 op een kast te zetten waar het kroost niet bijkan. Want nu lachen we erom, maar het zal je maar overkomen. Hopelijk voor de ouder bleef het bij een verpest uiterlijk van de PS5. Zolang de hardware nog prima functioneert is het geen extreem drama. En zeg nu zelf, de ouders hebben de meest unieke PlayStation 5 in handen dankzij dit kunstwerk van hun kind. Zouden ze er zelf ook om kunnen lachen, of zouden ze het kind zonder eten naar bed hebben gestuurd?

Nog geen reacties

  1. Wat een clickbait onzin artikel, deze foto komt origineel van een reddit post van de eigenaar van deze playstation, welke de zijplaten er zelf af heeft gehaald aan het kind gegeven om erop te kunnen tekenen.

    • Heb je ook een bron in plaats van meteen zo’n aanname te doen? De foto is genomen in China en werd naar mijn weten gedeeld op Chinese social media. Reddit is geblokkeerd in China, dus het lijkt me sterk dat jouw reactie de juiste is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *