Kiprestaurant verzint telefoonhok voor rustig eten

Gratis ijs!
Stop je telefoon in een kippenhok en krijg een gratis ijsje cadeau.

Jammergenoeg zijn er allen Chick-fil-A’s in de Verenigde Staten, want hun kippenhok voor telefoons levert je makkelijk een gratis ijsje op. De fastfoodketen wilde ervoor zorgen dat hun gasten eens gewoon van hun snelle hap zouden genieten in plaats van de kipjes achteloos naar binnen te werken.

Als je je telefoon tijdens de hele maaltijd in de ‘coop’ – wat kippenhok betekent – laat zitten krijg je achteraf een ijsje van de keten. De wedstrijd wordt ‘family challenge’ genoemd. Blijkbaar zitten de Amerikanen allemaal met hun telefoon in hun handen terwijl ze ook nog met hun handen zitten te eten. En dat is volgens onderzoekers problematisch: het verstoort romantiek als je tijdens het eten naar je telefoon kijkt (al is het de vraag hoe romantisch een fastfoodtent is. Maar belangrijker nog is het dat je niet van je eten kunt genieten tijdens het bel-eten (eet-bellen?).

In ieder geval is de Challenge een succes volgens de organisatoren, dus dat is mooi voor de romantiek onder de Amerikaanse kipfastfoodgenieters. Voor ons is het te hopen dat er hier ook een ijsje in ruil voor niet telefonerenactie komt, want gratis is altijd mooi. En tja, dan maar even geen selfies met je eten maken.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *