Kleur je nieuwe Nintendo Switch naar eigen smaak in

Switch controller aanpassen
Kom maar heel snel hier naar toe met deze toffe feature!

De Nintendo Switch is inmiddels al enkele maanden uit en heeft al heel wat gebruikers kunnen overtuigen. Het lijkt er zelfs op dat Nintendo een nieuwe melkkoe heeft gevonden in de multifunctionele console. Het miljardenbedrijf gaat echter een stapje verder en geeft gebruikers de mogelijkheid om hun eigen Nintendo Switch in elkaar te zetten.

De pagina is op dit moment alleen nog te bezichtigen in de Japanse versie, maar het geeft ons een inkijkje met wat Nintendo ons aan mogelijkheden biedt. Zo zijn de Joy-Con controllers verkrijgbaar in een kleur naar eigen voorkeur, zolang Nintendo deze al eens eerder heeft geproduceerd.

Wil je bijvoorbeeld Splatoon groen met Splatoon roze combineren, dan merk je wel dat de opties ietwat gelimiteerd zijn. Zo is groen niet beschikbaar voor de rechterkant van de controller, maar wel voor de linker. Het tegenovergestelde is het geval bij de roze kleur. Dit komt overeen met hoe de kleuren voor Splatoon 2 zijn uitgelijnd.

Switch controller

Overigens lijkt Nintendo het idee afgekeken te hebben van ColorWare, dat je wel de volledige vrijheid geeft qua kleurenkeuze. Dit valt echter wel terug te zien aan het nogal bizarre prijskaartje dat hieraan hangt, namelijk enkele honderden dollars boven de adviesprijs.

Helaas is de feature op dit moment alleen weggelegd voor de Japanse consument, maar er is nog een mogelijkheid dat deze toffe aanpassingsmogelijkheden ook naar Europa komen. Hopelijk wel voordat iedere fan al een Nintendo Switch in huis heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *