KLM gaat gebruik van elektronische apparatuur toestaan

KLM gaat gebruik elektronische apparatuur toestaan
KLM zet een streep door het verbod op het gebruik van apparatuur tijdens het opstijgen en landen.

Vanaf 1 april staat de KLM het gebruik van elektronische apparatuur in alle fases van de vlucht toe. Nu wordt je nog vriendelijk doch dringend verzocht gadgets tijdens de start en landing volledig uit te schakelen – net als bij de meeste luchtvaartmaatschappijen overigens. Recent zijn deze hopeloos achterhaalde regels gewijzigd, en daar geeft de KLM nu gehoor aan.

Vanaf 1 april is het toegestaan, mits de ‘vliegtuigmodus’ ingeschakeld is wanneer de deuren zijn gesloten. KLM zegt dat de vrijstelling geldt voor smartphones, tablets, camera’s, e-readers en game consoles (nice, PS4’en tijdens je vlucht)/

Nog niet zo lang geleden besloot Air France al dat alle elektronische apparatuur is toegestaan tijdens de vlucht. KLM heeft dit besluit dan ook genomen in lijn met Air France. Nu nog Wi-Fi aan boord van álle toestellen, KLM.

2 reacties

  1. Moet eerlijk toegeven dat ik wel vaker m’n bluetooth Parrot Zik gebruik wanneer ik als passagier mee vlieg. Wifi mag wel, maar bluetooth moet uit. Beiden opereren toch op de 2.4GHz band?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *