KLM komt volgend jaar met wifi op elke lange vlucht

KLM komt volgend jaar met onboard wifiAls je voor volgend jaar een lange vliegreis op de planning hebt staan, dan heb je mazzel. KLM gaat namelijk vanaf 2017 wifi aanbieden op alle langeafstandsvluchten.

Het bedrijf maakte tijdens de presentatie van de jaarcijfers bekend dat wifi alleen beschikbaar zal komen op lange vluchten. De maatschappij is al drie jaar bezig om internet te testen in vliegtuigen. De bedoeling is dat dat vanaf 2017 eindelijk overal moet gaan werken. Vliegtuigen als de Boeing 787 en 777 zullen dan standaard over wifi beschikken.

Drie jaar geleden testte KLM internetverbinding in een Boeing 777-300. Om gebruik te maken van de wifi moest je 19,95 euro per vlucht of 10,95 euro per uur betalen. Het is nog niet bekend of deze prijzen ook in 2017 gehanteerd zullen worden. Wat dat betreft loopt KLM wel een beetje achter. In Amerika biedt ongeveer 66 procent van alle vliegtuigmaatschappijen wifi aan. Wereldwijd beschikt een kwart van alle vluchten over wifi aan boord.

Eén reactie

  1. Steeds meer wetenschappelijk bewijs dat WiFi schadelijk is voor je gezondheid en toch wordt het overal geïnstalleerd. In meerdere landen is WiFi al verboden op scholen omdat er grote zorgen zijn over het effect van straling bij jonge kinderen en de ontwikkeling van hun hersenen. Maar hoera, WiFi in de bus, in de trein en nu ook in het vliegtuig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *