Koers Bitcoin stijgt weer snel. Gaan we naar $ 400.000,-?

bitcoin-stijgt-naar-400000
Met $ 800,- per dag zijn we er zo.

De Bitcoin en de andere cryptomunten hebben weer een goed weekend. De koers steeg in de afgelopen 24 uur met $ 800,- en dat brengt de $ 9.000,- in zicht. Met de $ 9.000,- zou de koers ook weer terug zijn op het jaarrecord. Andere statistieken tonen weer aan dat de Bitcoin de neiging heeft om eerst 1 of 2 keer terug te vallen als er een nieuwe kritische waarde genoteerd is, om daarna met recordsnelheid door te stoten. Als de $ 9.000,- geraakt wordt zou dit de derde keer zijn.

Vraag is dan ook of de riemen vast kunnen voor een steile beklimming van de koersgrafiek. Volgens diverse analisten is dat inderdaad het geval. Zo merkt men al langer dat koersstijgingen steeds meer gebaseerd zijn op echte transacties en toegevoegde waarde. Ook ziet men dat de markt steeds volwassener wordt. Tot slot ziet men dat regelgevende instanties ervoor zorgen dat de markt steeds meer georganiseerd wordt. Ook dat is uiteraard een goed teken voor het vertrouwen van beleggers.

Wanneer men die factoren doorrekent naar het koerspatroon dat de koersen vormden in aanloop naar de pieken in 2013,2015 en 2017 zou de tijd rijp zijn voor een volgende piek. De waarde van de Bitcoin zou dan tussen $ 60.000,- en $ 400.000,- per Bitcoin gaan betalen voordat er een koersval komt. Een ander positief effect is volgens de analisten in de koersval zelf te zien. Doordat de markt zo veel volwassener geworden is gaat men ervan uit dat een koersdaling dan geen 85 % kan worden, zoals tot dit jaar het geval was. Men verwacht dat een verlies dan beperkt blijft tot $ 20.000,-.

Vooralsnog tonen de live koersen van de Bitcoin en andere cryptomunten (vastgelegd om 13.30 uur) een mooi weekend.
koers-bitcoin-top-10-altcoins

Bron: fxstreet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *