Koers Bitcoin zwalkt op verjaardag

bitcoin-jubileum-koers-zwalkt
De koers van de munt doet niet wat technische analyses aangeven.

Het is vandaag, 31 oktober 2019, exact 11 jaar geleden dat Satoshi Nakamoto de White Paper van de Bitcoin publiceerde. Dat is alle reden voor een feestje, al is een jubileumgeschenk nog niet gesignaleerd. Aan de live koersen, die ik vandaag om 17.40 uur vastlegde, te zien wordt dat feestje flink gevierd.

bitcoin-top-5-cryptomunten-koersen-zwalken

De koers van de Bitcoin zwalkt namelijk nogal. Op Bitcoin Cash (BCH) na zien we namelijk stijgende koersen voor de Bitcoin en de top 5 cryptomunten. Dit is natuurlijk goed nieuws voor de investeerders, maar niet conform verwachting van de analisten. Vanmorgen zakte de koers namelijk redelijk snel onder de psychologisch belangrijke grens van $ 9.000,-. Daarmee leken de beren terug in de markt en bear-specialisten voorzagen al dat de koers richting $ 8.800,- zou gaan. Overigens zou dat relatief zijn na de rally van het weekend.

Rond het middaguur sloeg het sentiment echter om zonder dat daar een duidelijke reden voor was. In 10 minuten schoot de koers $ 300,- omhoog, waardoor we nu met $ 9.256,16 weer ruim boven de $ 9.000,- bewegen. In deze grafiek van cryptobeurs Binance zie je hoe snel de munt omhoog sprong.

bitcoin-koerssprong-binance

Hiermee gaat de Bitcoin in tegen de trend die volgens het patroon gevolgd zou moeten worden. Dit zou volgens de analisten wel eens tot sterke keoersstijgingen kunnen leiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *