Komt de kleinere iPhone SE terug in deze vorm?

Komt de kleinere iPhone SE terug in deze vorm?
Klein wordt het nieuwe groot.

Tot frustratie van velen heeft Apple afscheid genomen van de kleine en handzame iPhone SE. Het ‘kleinste’ model van Apple is nu de iPhone XS, met een 5.8-inch groot scherm. Dat is andere koek in vergelijking met de SE, die een 4-inch scherm had. Zeker niet iedereen was blij met de move van Apple. De handzame iPhone SE was geliefd in een markt waar langzaam bigger is better werd.

Wat je vaak ziet is dat als er genoeg vraag is naar een bepaald product fabrikanten terugkomen op besluiten. Zo misschien ook met de iPhone SE. Volgens een gerucht van Digitimes werkt Apple aan een kleinere iPhone die in 2020 op de markt moet komen. Zo klein als de SE gaat ‘ie niet worden, maar met een grootte van 5.4-inch moet deze smartphone een tikkie kleiner worden dan de huidige iPhone XS.

Dit is volgens de bron niet de enige wijziging die Apple op het programma heeft staan voor 2020. Dit jaar zou het laatste jaar moeten zijn voor de LCD iPhone. Met de introductie van alleen OLED iPhones in 2020 kan Apple ook werken met drie nieuwe schermformaten. De eerder genoemde 5.4-inch bijvoorbeeld, maar men spreekt ook over 6.06-inch en 6.67-inch. Denk de bezels weg en de ’terugkomst’ van de iPhone SE in nieuwe vorm lijkt dichterbij dan ooit

Eén reactie

  1. Een SE met in dezelfde afmetingen als de vorige SE en 5S een 5″ OLED 120Hz scherm (hetgeen zou passen) en dan met USB-C, waterdicht én hoofdtelefoonaansluiting pls. Graag ook goede camera, laat apple pencil maar zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *