Komt er een online realityserie van Cristiano Ronaldo?

Auteur: , Geen reacties
Ronaldo

Het zou goed passen bij het karakter van de voetballer.

Ronaldo mag dan misschien een voetballer zijn. Qua lifestyle kan de Portugees zich meten met Amerikaanse sterren als de Kardashians. De speler van Real Madrid laat prachtige dingen zien op het veld, maar staat ook bekend om zijn luxe lifestyle, waar mooie huizen, auto’s en andere luxe zaken centraal staan.

Cristiano en een realityserie klinkt dan ook helemaal niet zo gek. Zelf vond hij het blijkbaar ook wel een goed idee, want volgens Variety is de aanvaller in overleg met Facebook om een serie te produceren. De roddelsite uit Hollywood spreekt over 13 afleveringen en de voetballer zou 10 miljoen dollar vangen voor de serie.

De wereld is inmiddels vergeven met tal van streamingdiensten en de verzadigde markt groeit nog steeds. Zo komen techbedrijven zoals Apple en Facebook ook met eigen diensten. Door grote namen te verbinden hopen ze publiek te trekken. Amazon doet dit bijvoorbeeld met de Lord of The Rings-serie en Facebook Watch wil dit gaan doen met Ronaldo. Het zijn nu nog geruchten, maar kijk straks niet gek op als Ronaldo over een paar jaar na zijn voetbalcarrière door het leven zal gaan als realityster.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).