Komt er nog één laatste Nexus telefoon aan?

Komt er nog één laatste Nexus telefoon aan?
Volgens de laatste geruchten komt er nog één laatste Nexus telefoon. Dit toestel zou dan de Nexus 6 gaan heten en een 5,5 inch scherm krijgen.

Evleaks melde eerder dat de Nexus 5 de laatste telefoon zou zijn in de Nexus serie. Maar nu vertelt een nieuwe bron binnen Google dat er wel degelijk wordt gewerkt aan een nieuwe Nexus 6 telefoon. Deze zou dit jaar nog op de markt komen voordat Google volgend jaar met de Silver serie verder gaat.

Volgens de bron krijgt de telefoon een 5,5 inch display. De grootte van het scherm komt overeen met die van de LG G3. Maar of LG ook verantwoordelijk is voor de nieuwe Nexus 6 is nog onduidelijk. We hoorden eerder al geruchten dat LG wel de eerste telefoon in de Android Silver serie zal gaan maken.

De telefoons worden in beide gevallen zonder ‘bloatware’ geleverd. Het is nu dan ook nog niet duidelijk of Google wel echt gaat stoppen met de Nexus. Ik moet daarbij natuurlijk wel opmaken dat het hier nog om een gerucht gaat. De kans is dus ook nog steeds aanwezig dat de Nexus 5 de laatste telefoon was uit de Nexus serie.

Eerder werd al bekend dat HTC nog één laatste tablet in de Nexus serie gaat uitbrengen met de naam Volantis. Waarschijnlijk wordt er meer duidelijk over de toekomst van de Nexus serie tijdens het Google I/O evenement dat vanaf morgen van start gaat.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *