Komt Fortnite naar de Apple TV?

Komt Fortnite naar de Apple TV?
Hoe meer, hoe beter.

Fortnite is al op een breed scala van platformen te spelen. Van de computer en consoles tot aan iOS en Android. Daar komt binnenkort mogelijk een nieuw platform bij, al zou je niet zo gauw dit apparaat in verband stellen met de populaire game van Epic Games.

Via StormLeaks is namelijk naar buiten gekomen dat Fortnite vermoedelijk naar de Apple TV gaat komen. Er zijn referenties naar de game gevonden in de code van tvOS. Hoewel een code absoluut geen garantie is dat Fortnite daadwerkelijk naar de AppleTV komt, is het vermoeden daar. Met bijvoorbeeld de optionele controllers voor de AppleTV is het spelen van Fortnite prima mogelijk.

Officieel is Fortnite op moment van schrijven te spelen op iOS, macOS, Android, PC, Xbox One, PlayStation 4 en de Nintendo Switch. Met Fortnite op AppleTV spreekt Epic Games mogelijk een nieuwe doelgroep aan. Fortnite is immers gratis te downloaden en grote kans dat AppleTV-gebruikers die kans gebruiken om het spel te proberen. En wie er eenmaal aan is begonnen..

https://twitter.com/StormLeaks/status/1031717787000090625

UPDATE: sorry, het gaat NIET gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *