Koop dit dure hoesje voor je dure iPhone XS Max

Auteur: , Geen reacties
Koop dit dure hoesje voor je dure iPhone XS Max

Het kan niet duur genoeg!

Dat de iPhone XS Max een dure smartphone is, weten we inmiddels wel. Het kan nog altijd duurder. Door bijvoorbeeld prijzige accessoires in te slaan kan het totaalplaatje behoorlijk oplopen. Dit kan bij Apple, maar er tal van derde partijen die nog vele stappen verder gaan.

Één van die partijen is Gray. Dit is een bedrijf die high-end smartphone hoesjes fabriceert. Met de komst van de iPhone XS Max hebben ze een nieuw titanium hoesje in het gamma opgenomen voor Apple’s nieuwste. De Alter Ego-serie (toepasselijke naam ook) is er vanaf 1.247 euro. Topmodel is de Alter Ego Aurora met een prijs van maar liefst 2.365 euro. Daar kun je bijna tweemaal een iPhone XS Max voor kopen.

De prijzen kunnen optioneel nog verder opgeschroefd worden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om tegen een meerprijs van 31 euro je naam te laten graveren in de titanium case. Als je toch bezig bent met geld uitgeven..

Is het hoesje ook daadwerkelijk mooi te noemen? Dat is persoonlijk. Opvallen met deze case doe je in elk geval wel. Als de iPhone zou bestaan in de wereld van Star Wars dan zou ‘ie er zo uit komen te zien.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).