Koop nu al een gouden case voor je 2018 iPhone

Koop nu al een gouden case voor je 2018 iPhone
Je kan het maar alvast in huis hebben.

De nieuwe iPhone zijn nog niet voorgesteld, of casemakers komen al met hoesjes op de proppen. Officieel is er vanuit Apple niets gecommuniceerd of er één, twee of drie iPhones gepresenteerd gaan worden. De geruchten duiden er op dat we drie nieuwe iPhones kunnen verwachten en op die mogelijkheid spelen casemakers in.

Zo ook Goldgenie. Dit bedrijf heeft nu al gouden hoesjes voor de nieuwe iPhones in voorraad. Dit zijn niet zomaar gouden look hoesjes, maar echte 24 karaats gouden cases. Je kunt ze bestellen voor de toekomstige 5.8-inch en de 6.5-inch iPhones. Daar staat uiteraard een heftig prijskaartje tegenover. Het hoesje voor een 5.8-inch model kost omgerekend 1.729 euro, het grotere 6.5-inch model kost omgerekend 1.896 euro.

Dit zijn speciale pre-order prijzen die tot de lancering gehanteerd worden. De korting van 50 procent zal vervolgens verdwijnen, wat de hoesjes een stuk duurder maakt. Na lancering kosten de hoesjes omgerekend 3.459 en 3.795 euro. De hoesjes worden geleverd in een eikenhouten doos. Daarnaast krijgt de koper tot vijf jaar na aankoop een directe persoonlijke 24/7 service van het bedrijf.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *