Krijgt Nederland de Samsung Galaxy Fold niet?

samsung-galaxy-fold-september
Voor andere markten komt de Samsung Galaxy Fold in september uit.

Samsung maakte vanmorgen in een persbericht bekend dat de Samsung Galaxy Fold eindelijk is aangepast. Vanaf september gaat de verkoop weer volop van start. In het persbericht leggen zij uit wat zij gedaan hebben om nieuwe problemen te voorkomen.

Zo is de toplaag verlengt tot onder de bezels. Hierdoor kan deze niet meer per ongeluk stuk getrokken worden. Ook zijn er nieuwe beschermkapjes aangebracht en is de ruimte tussen de body en het scharnier verkleind om zo te voorkomen dat er vuil in het toestel en onder het scherm komt. Met hetzelfde doel heeft Samsung dunne metalen beschermlaagjes onder het beeldscherm aangebracht.

Ook heeft Samsung de gelegenheid genomen om direct een aantal softwareverbeteringen door te voeren. Deze specificeerde het telefoonmerk niet.

In het persbericht geeft men aan dat de Samsung Galaxy Fold vanaf september in een select aantal markten uitgebracht wordt. Helaas voor de liefhebbers lijkt Nederland daar (vooralsnog) niet bij te zitten. Deze site ontdekte namelijk dat Samsung de ontwikkeling voor firmware voor de Samsung Galaxy Fold in Nederland heeft gestopt. In grotere markten zoals Amerika, India en Engeland gaat de ontwikkeling wel door.

Degenen die niet kunnen wachten om hun telefoon uit te vouwen zullen dus nog langer geduld moeten hebben.

Eén reactie

  1. Lekker boeien … Anno 2019 kan je alles kopen !
    De pixels worden ook niet in NL verkocht en zelfs met OP was dat zo.
    Er is altijd een plek binnen de EU te vinden waar ze wel verkopen wat je zoekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *