Kunnen Nederlanders de Apple Watch op 8 mei bestellen?

Apple-Watch-Nederland
Jaloers op de mensen die al een pre-order konden plaatsen voor de smarwatch van Apple? Over twee weken zijn wij wellicht al aan de beurt.

De Apple Watch is al sinds 24 april verkrijgbaar in de eerste negen landen: Australië, Canada, China, Duitsland, Frankrijk, Hong Kong, Japan, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. De Italiaanse website iSpazio zegt echter promotiemateriaal te hebben gezien voor Apple Stores in Italië, dat aantoont dat daar pre-orders vanaf 8 mei te plaatsen zijn. Omdat Nederland en België tot nu toe altijd tot de tweede groep landen behoorden als het op de verkoop van nieuwe Apple-producten aankwam, gaat men er vanuit dat dit ook het geval is bij de Apple Watch.

Samen met Italië
Het feit dat Italië altijd in dezelfde groep met landen zat als Nederland en België versterkt dit gerucht. Of Nederlandse Apple Stores inmiddels ook dit promotiemateriaal ontvangen hebben, is nog niet bekend.

Eerder deze maand waren landen als Duitsland, Frankrijk en de Verenigde Staten al aan de beurt. In die landen raakten de voorraden snel uitgeput, dus wellicht zul je na je pre-order nog wel even moeten wachten tot de Apple Watch daadwerkelijk om je pols zit.

UPDATE: De Apple Watch komt waarschijnlijk eind juni naar Nederland. Apple-directeur Tim Cook zei (na afloop van de prestatie van de eerstekwartaalcijfers) dat het bedrijf dan klaar is om het aantal landen uit te breiden.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *