Laad een lege batterij snel op met deze wegwerp-accu

Mini-Power
Supermarkten zouden deze kleine accuutjes standaard bij de kassa moeten hebben liggen.

Externe batterijen zijn handig, maar je hebt ze vaak niet bij je als je ze nodig hebt. Bovendien is zo’n extra accu niet handig om mee te nemen als je een avondje gaat stappen. Daarom bedacht ontwerper Tsung Chih-Hsien de Mini Power, piepkleine eenmalig te gebruiken accu’s die precies genoeg energie bevatten om je telefoon van een paar uur extra stroom te voorzien.

Drie edities
Tot nu toe heeft hij drie verschillende edities van de Mini Power gemaakt: eentje van zes uur, een van vier uur en een van twee uur. Zijn concept voor de Mini Power won onlangs de Red Dot Award voor het beste Design Concept. Dit motiveert Tsung om zijn uitvinding zo snel mogelijk op de markt te brengen. Nu nog hopen dat ze hun weg naar Nederland vinden, want als de prijs niet te hoog is, kan dit namelijk best een hit worden.

Mini-Power

Nog geen reacties

  1. Lekker milieuvriendelijk als je die dingen weggooit na gebruik. Het gemis van een micro-usb versie doet me niks, mijn HTC gaat namelijk makkelijk een dag mee.

    Buiten dat is het wel super-handig voor iPhone 5 en 6 smartphones.

  2. Ohja, we doen het in een mooi eco-jasje want dan zijn we o zo groen bezig. Maar het zijn gewoon super slechte zware metalen. 🙁
    Bovendien breekt zo’n ding snel af (of erger nog de connector in je phone)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *