‘Lanceerdatum Google Pixel 3 (XL) bekend’

Auteur: , Geen reacties
Pixel 2

Geef jij de Pixel-lijn van Google nog een kans?

Er is de laatste tijd al het een en ander gemeld over de nieuwe Google Pixel 3 en 3 XL, de twee smartphones van de zoekgigant die in het najaar op de markt moeten komen. Naast opmerkelijke designkeuzes voor de twee apparaten is het nog maar de vraag of de derde generatie wel in Nederland officieel in de verkoop gaat, aangezien dit vorig jaar niet het geval was.

Een lanceerdatum hebben we in ieder geval wel al. Althans, wanneer we een bericht op Google’s eigen Famebit-site moeten geloven, een platform waar adverteerders onder meer met ‘influencers’ een connectie kunnen maken. Daar staat een vraag van Google aan Canadese popiejopies wie de Pixel 3 wil testen.

Het YouTube-kanaal This is Tech Today liet weten dat er 4 oktober 2018 als introductiedatum wordt gemeld, dezelfde datum als waarop het ‘Made by Google’ event plaats zal vinden. In voorgaande jaren kwamen de Pixel-toestellen echter pas enkele weken na release beschikbaar.

Naar verluidt krijgt de Pixel 3 een 5,4 inch scherm met een verhouding van 18:9 en de 3 XL een 6,2 inch scherm met een 19:9 beeldverhouding, inclusief inkeping. Ook zouden er sensoren aanwezig zijn die gezichtsherkenning moeten hebben.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).