Lancering LG G2 loopt uit de hand: 20 gewonden

De LG G2 aka the widowmaker
Het is dat er twintig gewonden bij vielen, maar anders . Gratis LG G2’s bracht weer eens het beste in mensen naar boven en dat liep niet goed af.

Het beste was in dit geval: pistolen. Balletjespistolen weliswaar, maar toch vielen er twintig gewonden door het gebruik ervan. LG vond het namelijk nodig om tijdens de lancering gratis LG G2’s weg te geven. De vouchers hingen aan 100 ballonnen, waarvan LG had bedacht dat de bezoekers zouden moeten wachten tot die naar beneden zouden komen. De instant-gratification generatie met liefhebbers van gratis spullen had er hele andere ideeën bij: de ballonnen werden uit de lucht geschoten met balletjespistolen. Dat liep zo uit de hand dat er 20 gewonden vielen. Hoe zwaar die verwondingen zijn, is onbekend.

LG trekt het boetekleed aan en zal de getroffenen tegemoet komen: “We zullen ze goede medische verzorging geven, aangezien wij verantwoordelijk zijn voor het evenement”. Wellicht is het een idee om ze gratis telefoons te geven. De LG G2 komt uiterlijk oktober 2013 in Nederlandse winkels te liggen. Het toestel heeft knoppen aan de achterkant en voor meer specificaties van de LG G2 klik je door.

[lg_folder folder=”LG/G2/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. Altijd slechte PR voor een bedrijf. Zo had Nintendo een paar jaar geleden bij de introductie van Pikmin (dacht ik) een wedstrijd water drinken. En zoals we weten is water bij de juiste hoeveelheid vergif. *outch*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *