Lek: is dit de Samsung Galaxy S8?

Auteur: , 12 Reacties

We zien een fraaie smartphone. Of het ook echt de Galaxy S8 betreft..

Een Aziatisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van screen protectors voor smartphones, zou plaatjes hebben gelekt van de toekomstige Samsung Galaxy S8. De bron heeft geen verdere informatie, dus het is goed om een slag om de arm te houden met deze ‘lekplaatjes’.

De foto’s tonen de Galaxy S8 zoals we die kennen van de geruchten. Een slanke smartphone met vrijwel randloze naden. Een 3,5mm-ingang is gewoon aanwezig. De thuisknop is daarentegen niet meer present (evenals de vingerafdrukscanner?).

Tijdens het Mobile World Congress in Barcelona zal Samsung de eerste teaser vrijgeven. De verwachting is dat het Zuid-Koreaanse techbedrijf tijdens het event een datum gaat bekendmaken waarop de het toestel zal worden onthuld, misschien zelfs met een Sony batterij. Het Mobile World Congress gaat op 27 februari van start in de Spaanse stad.

UPDATE: een duidelijkere gelekte foto zie je in dit artikel!12 reacties

zullen we gewoon even wachten tot 27 februari ipv elke dag een scoop te posten van de nieuwe samsung/apple oid?
ding ziet er mooi uit verder
@B00G1E: Jazeker mooi … Samsung zet weer even de lat wat hoger en laat zien wat bezel to screen ratio is !
Reken maar dat dit een topper wordt na dat Note7 fiasco, ze hebben geen keuze en die fout maken ze niet 2x …
@B00G1E: ik heb juist gelezen ergens dat heel de S8 niet eens onthuld word op hetworld mobile congress 2017 … dit ivm het gedoe rondom de Note 7
@B00G1E: ook de problemen rondom de Galaxy S7 Edge worden als maar groter, iedereen heeft nu bijna een roze streep in het beeld lopen. maar we zien het wel…
@bjorn_tencate: Wat ? Ik ben 1 van de eerste met een S7 Edge en nog nooit dat issue gezien.
Ook niet bij collega┬┤s hier op het werk en dat zijn er nogal wat.

Daarbij vervangt Samsung het scherm bij mensen met dat issue …
@turbobrick: word alleen kosteloos vervangen als er geen schade is. dus als je hem al 1 x hebt laten vallen schuift Samsung het daar op af. wat natuurlijk helemaal niet de oorzaak is want iedereen heeft precies op de zelfde plek die roze lijn in het beeld lopen. google er maar eens op, het staat er vol van. dat is 1 van de rede geweest dat ik voor de normale S7 ben gegaan.
@bjorn_tencate: Ik ken het fenomeen … Ik heb het nergens reallife gezien.
Mijn spullen ben ik zuinig op en scherm is spotless, kortom als dat scherm raar gaat doen gaat hij terug en fixen ze hem maar.

Als je idd zelf al schade had dan is dat zuur.

ik denk dat het probleem wat opgeklopt is, beetje de negatieve spinoff van de Note7.
@turbobrick: dat is gewoon een hardware ontwerp fout in de S7 Edge. ik heb nog een Galaxy S5 liggen die al duizenden keren is gevallen en nog steeds 100% goed werkt zonder enkel defect
@bjorn_tencate: Als dat zo is dan zouden velen hier last van moeten hebben en dat is niet het geval.
Geloof me, dan was het wel op het nieuws geweest en alles.
Natuurlijk is iedere defect er 1 teveel maar je praat hier over nog niet 1% en treft dus weinig mensen.
@turbobrick: het betreft heel veel S7 Edge gebruikers, in NL, in Europa, in Amerika. is echt meer dan 1%. kijk alle google pagina’s eens na, youtube etc alleen maar dit soort berichten over het schermprobleem…. als je dat al leest ga je toch geen 800 euro bijna investeren lijkt me?!
@turbobrick: of het nou 1% is of 90%, je zak maar net diegene wezen met zo’n productiefout in je scherm van je S7 Edge.. 1 x laten vallen en Samsung gooit het daarom. is niet fair van Samsung. want dit probleem ligt niet aan val schade. het is een hardware fout!
@turbobrick: begrijp me niet verkeerd, ik ben een echte Samsung fan in hart en nieren. maar ik al mijn vrienden en kennissen hebben het probleem met de Edge variant. daarom heb ik hem echt links laten liggen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).