Lenovo komt met nieuwe ultrabooks [carbon fiber]

Lenovo komt met nieuwe ultrabooks [carbon fiber]
Lenovo heeft een nieuwe reeks laptops aangekondigd die voortaan nog minder ruimte in beslag nemen. En, voor de lichtgewicht freaks, een modelletje van carbon fiber.

ThinkPad T440 en ThinkPad T440s

De ThinkPad T440 beschikt over een 14-inch scherm, een Haswell i5 processor en weegt rond de 2 kilo. Hij heeft een reeks volwaardige aansluitingen – gedoe met dongels is niet nodig – en ‘Power Bridge’ accutechnologie, waarmee je een accu kunt vervangen zonder dat de laptop uitschakelt. Hij zou 17 uur moeten meegaan op een acculading en combineert een snelle SSD met een harde schijf van 1 TB. Kosten: 899 dollar.

De ThinkPad T440s is met 21 mm nog een fractie dunner en heeft een body van carbon fiber. Hij heeft een Haswell i7 processor en de accuduur bedraagt 17,8 uur. Het scherm kan als full hd uitgevoerd worden en deze ultrabook beschikt over een 4G aansluiting, iets dat we nog niet vaak hebben gezien bij een ultrabook. De prijs begint bij 1149 dollar.

ThinkPad T440s

ThinkPad X240

Deze is nog een maatje dunner en weegt slechts 3 pond. Hij heeft een 12,5-inch scherm dat met een full hd-resolutie kan worden uitgevoerd, en optioneel ook met touchfunctie. Deze vette vingers-laptop heeft een vanafprijs van 1099 dollar.

ThinkPad S440 en S540

Deze 14- en 15-inch laptops maken deel uit van de nieuwe thin & light-serie en zijn optioneel met full hd-schermen inclusief aanraaktechnologie te verkrijgen. Specs zijn nu nog summier, maar we zien een fraaie trapeziumvorm en dunne randen rond het scherm.

[lg_folder folder=”Lenovo/Thinkpad_T440_T440s/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *