‘LG G Flex met gebogen scherm komt volgende maand’

LG G Flex
Ah, dit was dus het achterliggende plan van LG toen ze in mei een gebogen schermpje toonden.

Op displayevenement SID toonde LG onlangs een plastic OLED-scherm met een gebogen vorm. Dunner dan traditionele schermen, en in massaproductie goedkoper te fabriceren, zo luidde het bijschrift. CNET meldt nu dat LG het idee heeft doorgezet en in november de G Flex zal onthullen. Een telefoon met een 6-inch scherm dat, inderdaad, gebogen is. Hebben ze meteen een concurrent voor de aanstaande Galaxy Note 3 met kromscherm van Samsung.

Op de bijgevoegde schets van CNET blijkt da de kromming niet extreem is. Oh, en maak niet de fout om dit een flexibel scherm te noemen, want buigen doet’ ie niet. Hij zal een vaste vorm blijven houden.

LG G Flex met gebogen scherm

3 reacties

  1. Kewlheidsfactor is natuurlijk hoog met zo’n gebogen scherm. Kan me voorstellen dat spraak iets beter overkomt voor de ontvanger. Doet me denken aan de Matrix. Een gekromde gsm wat verder niet is overgenomen door andere fabrikanten.

  2. LG WE-DE-ROM vooraanstaand in de techniek der touchscreens! In 2009 namelijk ook al met een doorzichtig touch nummerpad op de LG Chrystal GD900!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *