LG G Watch is een slim horloge met Android Wear

LG G Watch
Motorola geeft zijn eerste smartwatch met Android Wear een ronde look mee, LG kiest voor de vertrouwde vierkante vorm.

De G Watch werkt volgens LG met tal van Android-smartphones samen en toont gebruikers relevante informatie op het moment dat men het vraagt of wanneer zij “OK Google” inspreken. Ook hier zien we dus een verregaande intergratie met Google Now. LG zegt dat ze de eerste LG G Watch in het tweede kwartaal van dit jaar op de markt willen brengen.

De G Watch moet eenvoudig toegankelijk worden voor ontwikkelaars. De ingenieurs van LG hebben vanaf het begin nauw samengewerkt met Google om ervoor te zorgen dat de LG G Watch probleemloos werkt met Android Wear. Dr. Jong-seok Park, voorzitter en CEO van LG, zegt:

“De mogelijkheid om met Google samen te werken aan de LG G Watch is de perfecte gelegenheid voor LG om alles uit de kast te halen op het vlak van design en innovatie. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit toestel alles in huis heeft om de markt van de smart wearables te veroveren.”

Daar zullen we het voorlopig mee moeten doen, want meer details en specificaties over de LG G Watch powered by Android Wear zullen in de komende maanden pas vrijgegeven worden, zo laten de Koreanen weten. De eerste afbeelding van de LG G Watch staat HIER.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *